externa länkar
Bostadsrätt karlsborg - Bostad karlsborg
Brf Snickaren Karlsborg, Skaraborg
Bo i Karlsborg - nära tibro, hjo, mariestad och skövde
BRF Snickaren - Bostad Karlsborg

Brf Snickaren Karlsborg, bostäder

Brf Snickaren byggdes i mitten av 1950-talet och har totalt 131 lägenheter i tre hus fördelade på Skogvaktaregatan 8-20 samt 22-36 och Smedjegatan 36 i Karlsborg. Sveriges reservhuvudstad vid Vättern. Bo i Karlsborg, lägenhet Husen har ett strandnära läge, många av lägenheterna har sjöutsikt samt utsikt över båthamn. Föreningen har god ekonomi vilket resulterar i låga hyror.

Boende Karlsborg, Brf snickaren

Alla som bor i våra bostadsrätter i Karlsborg har tillgång till bastu, solarium, hobbyrum, övernattningslägenhet m.m som finns att tillgå i föreningens gemensamma lokaler. En lekplats samt ett lusthus finns på innergården.


Tillbaka till Brf Snickaren
Karlsborg

Bostadsrätter Kalsborg Boende Karlsborg

Boende Karlsborg

Karlsborg ligger mellan Vättern och Bottensjön. 4.5 mil till Askersund. 3mil till Hjo och Tibro. 4,5 mil till Skövde 9,7mil till Jönköping. Karlsborg ligger i Skaraborg och Västra Götalands län. Karlsborg är på sommaren en turiststad genom närheten till Göta Kanal som går genom Bottensjön och sluss finns i Karlsborg ut till Vättern.

Boende Karlsborg

Ger er nära till allt. Intill våra bostadsrätter i Karlsborg så finns en båthamn. Från några av lägenheterna har ni sjöutsikt. Inom 1 Km finns affärer, apotek, skola, vårdcentral.

Visa Karlsborg - Brf Snickaren på en större kartaTillbaka till Brf Snickaren
Boende karlsborg , Bostadsrätt , Bostadsrätt karlsborg , lägenhet , Bo i karlsborg
Boende Karlsborg